Παρακαλώ περιμένετε...

Menu

2610-318224, 26210-37146

info@aepde.gr; aepde@aepde.gr

Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

ΑρχικήΕνημέρωσηΑνακοινώσεις - Δελτία τύπου
ΑρχικήΕνημέρωσηΑνακοινώσεις - Δελτία τύπου

Παρουσία της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOS EXPO 2017, στην Ναύπακτο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: Οκτωβρίου 16, 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υποστήριξε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία συμμετείχε με περίπτερο στην 2η  Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOS EXPO 2017 που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο την περίοδο 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017 και στην οποία συμμετείχε, με δικό της Περίπτερο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

περισσότερα

Παρουσία της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων στο Μεσολόγγι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: Οκτωβρίου 05, 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υποστήριξε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία συμμετείχε με περίπτερο στην 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο λιμάνι του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2017.

περισσότερα

Δελτίο τύπου για Κοινόχρηστα ποδήλατα στην πόλη της Πάτρας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: Απριλίου 28, 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

Το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων (Σ.Κ.Π.) που λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο στην πόλη της Πάτρας έχει τύχει μεγάλης αποδοχής από πολίτες και επισκέπτες της πόλης, με το ενδιαφέρον του κόσμου να παραμένει αμείωτο για την χρήση των κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Όπως είναι γνωστό, το εν λόγω σύστημα στηρίχθηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς επίσης και από τον Πρόεδρο κ. Τρύφωνα Φωτόπουλο της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία είχε αναλάβει την υλοποίηση και λειτουργία του εν λόγω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πόλη της Πάτρας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου GIFT 2.0.

περισσότερα

Εδαφολογικό Εργαστήριο: Ένα πολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία του αγρότη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: Φεβρουαρίου 08, 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

 

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί η ανταπόκριση του αγροτικού κόσμου και ιδιωτών καλλιεργητών, είτε πρόκειται για μεμονωμένους παραγωγούς είτε για συλλογικούς αγροτικούς φορείς και επιχειρήσεις, στην αξιοποίηση του εδαφολογικού εργαστηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το γεγονός αυτό αποτελεί δικαίωση των ανθρώπων που πίστεψαν στην χρησιμότητα και την βιωσιμότητα του εργαστηρίου και που στήριξαν με επιμονή την όλη προσπάθεια.

περισσότερα

H Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOS EXPO 2016, στην Ναύπακτο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: Οκτωβρίου 18, 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η  Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOSEXPO 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο την περίοδο 14 έως 18 Οκτωβρίου 2016 και στην οποία συμμετείχε, με δικό της Περίπτερο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

περισσότερα

Δίπλα στον Αγρότη με στόχο την προστασία των Εδαφών!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: Σεπτεμβρίου 14, 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενημέρωση

Με σκοπό τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό της λειτουργίας του εδαφολογικού εργαστηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εν όψει της φθινοπωρινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016, το πρωί, στα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην Πάτρα, συνάντηση μεταξύ του περιφερειακού συμβούλου Αχαΐας και Πρόεδρου της αναπτυξιακής εταιρείας κ. Φωτόπουλου Τρύφωνα, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Κωνσταντινόπουλου Παναγιώτη, του Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθηγητή κ. Γιώργου Σαλάχα και του καθηγητή εδαφολογίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Μπαρούχα Παντελή.

περισσότερα